HEARTSTEEL: Ett nytt virtuelltband sammansatt av League of Legends champions

Det virtuella bandet HEARTSTEEL, vars musik vokaliseras av artisterna Baekhyun, ØZI, Tobi Lou och Cal Scruby, släpper sin debutsingel 'PARANOIA' den 23 oktober.

Det virtuella bandet utgörs av omgestaltade versioner av League of Legends champions. I ensemblen hittar vi Ezreal som sångare, Kayn som rappare och musiker, Aphelios som låtskrivare och musiker, Yone som producent, K’Sante som co-leader och sångare, samt Sett som co-leader och rappare. Gruppens musikaliska stil hämtar sin inspiration från moderna musikkollektiv och en mängd olika genrer och musikaliska eror, vilket bidrar till bandets sound och karaktär.

Låten och musikvideon till ”PARANOIA” kommer att finnas tillgänglig på YouTube och alla stora musikstreamingtjänster från och med måndag den 23 oktober klockan 17:00.

Innan HEARTSTEEL’s skapande, lanserade RGM den globala popgruppen K/DA, bestående av League of Legends karaktärerna Ahri, Kai’Sa, Evelynn och Akali. Gruppens debutsingel ”POP/STARS” belönades nyligen med platina av RIAA, och dess musikvideo blev den mest framgångsrika debutvideon för en K-pop-grupp i YouTubes historia med över 560 miljoner visningar i skrivande stund. Utöver detta har RGM lanserat heavy metal-bandet Pentakill, som idag har över 460 miljoner lyssnare i månaden på Spotify och över 200 miljoner streams totalt.

HEARTSTEEL samarbetar med välkända artister från olika genrer: BAEKHYUN som Ezreal, ØZI som Sett, Tobi Lou som K’Sante och Cal Scruby som Kayn.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.