Avsätt tyrannen Washington i Assassin`s Creed 3 DLC

Den 19 februari släpper Ubisoft nytt material till det senaste spelet i den väldigt omtyckta Assassin`s Creed serien. Ni med Xbox 360 och PC har förtur på detta tillägget och ni med PlayStation 3 behöver inte oroa er för det släpps dagen efter till er också. Ni med Wii U får däremot vänta ett tag till. Tilläggen ingår i ”Season Pass” för er som har det.

I Assassin`s Creed III ”The Tyranny of King Washington” tilläggets första episod av tre vaknar vår hjälte Ratonhnhaké: ton från en oroande dröm, trots hans ansträngningar att skipa rättvisa i det nybildade USA så har en ny kung krönts – George Washington. ”The Infamy,” som den första episoden heter, tar spelaren genom början av Ratonhnhaké: ton`s resa med målet att avsätta kung Washington från hans tron och återställa landet från krig och orättvisa.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

TV- och datorspel har varit en passion för mig i hela mitt liv. Jag började spela redan vid två års ålder på farsans NES och har sen dess byggt upp ett stort intresse för det. Att skriva har jag tyckt om att göra under en lång tid men det ska alltid vara på mina villkor så nu när jag kan förena det med spelandet är det underbart!

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.