Industriell Revolution i BioShock Infinite

Lite extra krydda till BioShock Infinite utlovas gratis till de som förhandsbokar. I ”Industrial Revolution Pack” får du tillgång till tre stycken in-game förbättringar så att du klarar dig bättre i striderna, 500 in-game dollar, 5 stycken ”lock picks” och även Industrial Revolution pusselspel. Med alla dessa nyheter släppte de även en ny trailer!

Nu är det inte långt kvar tills det efterlängtade BioShock Infinite når butikerna. Jag hoppas att ni är lika taggade som jag är!

[youtube id=”US3eLiL3CLQ” width=”600″ height=”350″]

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

TV- och datorspel har varit en passion för mig i hela mitt liv. Jag började spela redan vid två års ålder på farsans NES och har sen dess byggt upp ett stort intresse för det. Att skriva har jag tyckt om att göra under en lång tid men det ska alltid vara på mina villkor så nu när jag kan förena det med spelandet är det underbart!

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.