Bannerlord på ingång

TaleWorlds Entertainment har utannonserat ett datum för uppföljaren till Mount & Blade: Warband, som släpps i Early Access. Mount & Blade: Bannerlord blir tillgängligt för spelare den sista mars. För en prislapp runt 500 riksdaler (€49.99) kan spelare köpa det på Steam, Epic Games Store och TaleWorlds hemsida. 

TaleWorlds känner att EA-metoden är till fördel för spelets slutgiltiga resultat. Med spelarnas hjälp känner de att de kan finslipa det mer effektivt. De använde samma metod för föregångaren och de är säkra på att det här är av stort värde för den slutgiltiga produkten.

Mer information om vad vi kan vänta oss av Mount & Blade II: Bannerlord och dess Early Access kommer inom kort, innan release.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.