Battlefield Hardline får öppen beta den 3 februari

Tjuv- och polisspelet Battlefield Hardline kommer att genomföra en öppen betatest mellan den 3 februari och 8 februari. Betatesten kommer att vara tillgänglig för alla spelare över hela världen via Origin för PC samt konsoler.

Inget är mer viktigt för vårt team än relationen med vår community. Deras passion göder våran passion och deras feedback har definitivt gjort Hardline bättre. Vi vill att de ska spela betan så mycket det bara orkar och jag är säker på att vi kommer att få kontinuerlig feedback så att vi kan fortsätta att finjustera spelet.
Steve Papoutsis, General Manager Visceral Games och Executive Producer Battlefield Hardline

Den öppna betan kommer att innehålla tre olika kartor och spellägen. Det nya Hotwire-läget introducerar snabba biljakter när brottslingar försöker stjäla en rad förmärkta bilar medan polisen försöker ta tillbaka dem. På de två kartorna Downtown och Dust Bowl måste spelarna koncentrera sig på teamwork och precisionskörning för att bli framgångsrika. Spelarna kommer även att få uppleva Battlefield-seriens paradläge Conquest på Dust Bowl, med strider för upp till 64 spelare. Betan kommer även att innehålla Heist – ytterligare ett nytt spelläge i Battlefield Hardline. Heist kan spelas på Bank Job-kartan där brottslingarna försöker bryta sig in i ett bankvalv och ta bytet till olika avlämningsplatser medan poliserna gör allt för att stoppa dem.

Battlefield Hardline-betan kommer även ge tillgång till full multiplayer progression i spelet med nya vapen, fordon, prylar och utrustning. Spelarna måste skapa nya strategier på slagfältet med snabbare och mer effektiva flyktmetoder som exempelvis via ziplines och snabba muskelbilar, bättre inbrottsmetoder med hjälp av kastankare och icke dödliga takedown-metoder som exempelvis gripanden, förhör och stun guns. Förutom allt detta kommer betan att ge en första inblick i spelläget Hacker. Detta spelläge tar övervakningen till nästa nivå när en spelare på varje sida kan hacka slagfältet på olika sätt inklusive att hacka sig in i övervakningskameror, upptäcka fiender och specificera områden som deras team ska försvara eller attackera. Hacker kommer att vara spelbart i alla lägen i den öppna betan.

Battlefield Hardline börjar säljas i Sverige den 19 mars.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.