E3 trailer: Battlefield Hardline

[youtube id=”WfOIQicW8vo” width=”600″ height=”350″]

Spännande samarbete mellan EA och Visceral Games i Battlefield Hardline. Tjuv och polis har varit temat för fler spel, filmer och böcker än någon orkar hålla reda på men det är välbehövligt när en jätte som Battlefield tar ut svängarna lite. Inte nog med det nya upplägget verkar vi även få en singleplayer-kampanj värd namnet med. Gjord av inga mindre än Visceral Games, studion bakom Dead Space.

Förväntar er dock inte ett spel med stora inslag av planering och utförande av rån utan det är som vanligt ett renodlat actionspel där tvisten är att flykten och infångandet är målen. Men det låter onekligen kul att göra räder mot knarklabb och ta till flykten med ett följe snutar efter sig genom Miamis och LAs gator.

En stängd multiplayer-beta har öppnat för PC och PS4 och är du intresserad så ta chansen att anmäla ditt intresse här. 23 oktober har Battlefield Hardline release för oss européer och då även för Xbox-användare.

 

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en riktig speltok sedan födelsen. Blev på det tidiga 90-talet matad med både Commodore 64 och NES och mitt intresse bara växer. Har provat det mesta inom gaming, spelat på både casual och hög nivå, knarkat twitch.tv morgon och kväll, drivit LAN-förening, studerat spelutveckling, besökt stora spelmässor och nu senast skribent för Varvat.se. Jag föredrar kompetitiva spel som CS, StarCraft och Dota men gör mitt bästa för att beta av listan med de stora spelklassikerna.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.