Mer information

Bensin och krut – RAGE 2 ser galet ut

Svenska Avalanche Studios ser ut att ha ett finger i spelet - fattar ni? Då de utvecklar galna RAGE 2 tillsammans med legendariska id Software. Vad kan gå fel?
Stora jäkla vapen att leka med!

Bethesda utannonserade i går uppföljaren till id Softwares postapokalyptiska actionfräsare från 2011, RAGE 2. Föregångaren fick blandade betyg när det släpptes, men var ett tekniskt mästerverk på den tiden. Uppföljaren ser ut att vara minst lika imponerande tekniskt sett, med fantastiska explosioner, blod och blysprutande vapen. Men utöver trailern ovan, vet vi inte så mycket annat än att det fortfaran utspelar sig i en dammig postapokalyps.I trailern ser vi flera bekanta vapen, som till exempel dödsfrisbeen, men också nya förmågor. Det mesta ser ut att vara designat för att döda.

I RAGE 2 spelar du Walker, den sista Rangern i ödemarkerna. Året är 2185 och banditer har rånat dig och lämnat dig för att dö. Hämndlysten plöjer du genom den barbariska ödemarken för att hämnas. Allt du finner på vägen kommer du använda. Alla som står i din väg kommer du döda.

RAGE 2 ska presenteras i fullo på Bethesdas egna E3-presentation, måndagen den 11 juni klockan 03:30.

Eller så ser du presentationen i repris här på Varvat efter att du vaknat.

RAGE 2 släpps 2019 till Playstation 4, Xbox One och PC.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.