Bli en domedagsoreda i Rage 2

In den postapokalyptiska värld som är Rage 2 är du inte bara Walker, den sista rangern – du kan även vara ödelandets superhjälte.

Gå bärsärk och förstör för General Cross och hans armé av mutantsoldater med en arsenal av kraftfulla vapen och högteknologiska nanotritförmågor. Eller varför inte krydda det lite och blanda både och. Dödskalasen i ödemarken är alltid roligare med galna kombos som kommer reta up (se även: förvandla personer till kladdiga, klumpiga organfyrverkerier) de som står i vägen för dig och dina tokigheter. Auktoriteterna kommer inte hinna med, desto mindre kunna stoppa dig, när du introducerar allmänheten för din egna rättvisa i ett laglöst land.

Söker du anställning som oberäkneligt kaos på två ben rekommenderar vi att du ser den informationsvideo som finns högst upp i artikeln.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.