Besök Kina i Total War: Three Kingdoms

Blod, svett och tårar nalkas! Sega har avslöjat nya delen i Total War-serien! Det nya spelet kommer att heta Total War: Three Kingdoms och kommer att utspela sig i Kina vid tiden av Handynastin. Vi har fått en ny stilig trailer också!

Den unga kejsaren ser sitt land falla och i bakgrunden lurar tyrrannen Dong Zhuo och smider onda planer. Som alla skurkar gör. För var dag som går växer sig anarkin starkare, men hoppet är inte ute! Tre hjältar beger sig ut för att rädda Kina och det är upp till dem att utmana Dong Zhuos hårda styre! Men kommer deras allians att hålla?

Total War: Three Kingdoms kommer att släppas under hösten 2018 till PC.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Louise heter jag och jag bor någonstans söder om Stockholm med en vild katt och spenderar dagarna med jobb, kaffedrickande och en massa twittrande. Spel har varit ett intresse för mig så länge jag kan minnas och det har bara fortsatt att växa. Spel med stora världar, levande karaktärer och spännande historier är favoriterna. Bioware är för alltid min stora kärlek, men även Zelda, Tales of-serien och Persona-serien ligger mig varmt om hjärtat. Förutom spel så är jag en stor konst- och filmnörd. Seriöst, få mig inte att prata om film eller konst. Eller Biowares spel. Jag rabblar på i timmar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.