Total War: Three Kingdoms skjuts fram tills slutet av mars

Creative Assembly är den senaste i raden av studios som tar sitt förnuft till fånga och skjuter fram releasen av ett spel för att på så sätt kunna leverera en så bra produkt som möjligt. Detta då de nyligen meddelat att deras kommande spel Total War: Three Kingdoms behöver ytterligare tid för att bli färdigt. Nytt releasedatum är satt till den 23 mars.

Rob Bartholomew, Studio Brand Director, säger i ett pressmeddelande att “vi har turen att kunna göra det som är rätt gör vårt spel. I det här fallet innebär det att vi behöver mer tid för att kunna leverera ett färdigt spel till er.” Bra tänkt säger vi! Den inställningen borde alla spelutvecklare ha.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.