Betala för extra innehåll i Mario Golf

Nintendo tar till ett nytt grepp för att dra in pengar till kassan. Det är spelet Mario Golf: World Tour, som släpps till Nintendo 3DS den andra maj som får en inbyggd affär. Spelet innehåller till en början 10 golfbanor och 126 hål. För de spelare som inte tycker att allt detta innehållet räcker och ändå vill ha mer så kommer det gå att köpa och ladda ned ytterligare 108 hål samt fler banor.

Det innehåll som kan köpas till kommer släppas i tre olika paket. Mushroom Pack släpps den andra maj. Flower Pack släpps senare i maj. Det tredje paketet, Star Pack, släpps i juni. Varje paket inkluderar två nya 18-hålsbanor och en ny spelbar karaktär. I Mushroom Pack får du Toadette, i Flower Pack får du Nabbit och i Star Pack får du Rosalina.

Varje paket kommer kosta 60 kr när du köper dem från Toad’s Booth, som är affären i spelet. Du kan också välja att betala alla tre paketen, så kallat Three-Pack Set, i förväg och då kostar de 120 kr sammanlagt om du gör inköpet innan den 31 maj. Efter den 31 maj kommer priset för Three-Pack Set att höjas till 150 kr.

Girigt drag av Nintendo, eller följer de bara branschens naturliga utveckling?

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.