Dragon Age: Inquisition får en releasedag!

Då var det sagt! Dragon Age: Inquisition, det tredje spelet i Dragon Age-serien, kommer den 9 oktober i år! Jag måste säga det att spelet ser otroligt läckert ut vilket betyder att PC-människor kommer skratta sist, igen. Konsolspelare som jag själv får säkert nöja oss med något fult.

Vår målsättning med Dragon Age: Inquisition var att leda vägen mot nästa generations rollspel.Spelarna kommer att få uppleva de djuplodande karaktärerna och berättelserna som de kommit att vänta sig från BioWare i en expansiv värld med stora öppna miljöer som bara väntar på att upptäckas.
Aaryn Flynn, General Manager, BioWare

Förhandsboka nu och få tillgång till lite in-game godsaker som en bepansrad häst och några vapen som förmodligen kommer att ligga och damma i inventariet. Mer info om de olika utgåvorna hittar du här.

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.