Bethesda visar nya spel på Xbox & Bethesda Games Showcase

I söndags så visade Bethesda många av sina nya spel på Xbox & Bethesda Games Showcase. Här är en lista på alla spel som de visade upp.

Starfield

Det hypade spelet Starfield, fick sin första gameplay reveal. Todd Howard visade flera saker från spelet, vilket inkluderade förmågan att utforska planeter, möjligheter att utstyrsla sina skepp, bygga outposts, avancerade system för RPG:n och karaktärsskapande och mycket mer.

Starfield är den första nya IP:n från Bethesda Game Studios på 25 år. Bethesda, som är kända för att ha skapat The Elder Scrolls V: Skyrim och Fallout 4, har skapat ett rollspel som för första gången utforskar stjärnorna, där man kan skapa vilken karaktär man än vill och utforska världen som aldrig förr, medans man ger sig ut på ett äventyr för att besvara mänsklighetens största mysterier.

Året är 2330. Mänskligheten har gett sig ut långt bortom vårt solsystem, koloniserat nya planeter, och lever som ett rymdfarande folk. Du börjar som en gruvarbetare i ryumden, som kommer gå med i Constellation – de sista rymdfararna som söker efter sällsynta skatter ute i galaxen- och navigera dig fram genom den stora värld som Bethesda har skapat i sitt största och mest ambitiösa spel hittils.

Redfall

Redfall, det senaste spelet från Arkane Austin, är ett open-world, co-op FPS som utspelar sig på ö-staden Redfall, Massachussets, som har blivit överväldigad av en armé av vampyrer. Redfalls första officiella gameplay reveal visade direkt gameplay, där man kunde länna igen många av det kreativa DNA som Arkane Austin är känt för.

Spelare kommer upptäcka nya och intressanta sätt att kombinera alla de krafter och förmågor som deras lagkamrater har för att besegra vampyrerna. Redfall erbjuder ett djuplodat system med förmågor för alla karaktärer. Du kan spela som Deviner, den lite väl nyfikna cryptozoologen, Layla, den telekinetiska college studenten, Remi, den briljanta och trofasta ingengören, samt Jacob, den före detta hårdföra krypskytten.

Redfalls olika miljöer som Downtown och seafront boardwalk leder till utomvärldskliga platser där verkligheten är en annan. Utforska mysteriet bakom Redfalls vampyrhot i en makalös story packad med action och berättande miljöer.

Fallout 76 | Expeditions: The Pitt

Expeditions: The Pitt är nästa stora uppdatering till Fallout 76 som kommer nu i September, gratis för alla som äger spelet. Ta dig bortom Appalachernas gränser till The Pitt – ett grymt och öde industriellt område som är lamslaget med konflikter och fullt med radioaktiv strålning. Du kommer hjälpa the Union, en staplande grupp frihetskämpar som desperat försöker återerövra deras hem från hänsynslösa banditer som kallas för the Fanatics.

Den nya gameplay trailrarna visade gav en förtitt på alla nya spännande saker som kommer med Fallout 76: The Pitt, vilket inkluderar ett nytt område – Pittsburgh, uppdrag för upp till fyra spelare som kan spelas om med nya förändringar flera gånger om, nya berättelser och factions, nya belöningar för spelare, och nya fiender att besegra.

The Elder Scrolls Online | High Isle

The Elder Scrolls Online: High Isles nya gameplay trailer visade Bretonernas land och den helt nya Elder Scrolls storyn som kommer i spelets nyaste kapitel. ESO:s nästan 20 miljoner spelare kommer ha tillgång till ett aldrig tidigare skådat område i Tamriel, två stycken nya följeslagare, ett nytt kortspel som kallas Tales of Tribute, och en flera timmar lång ny huvudstory. Dessutom finns det utmanade bossar, och många side quests att ta sig an.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.