Bli butiksägare och äventyrare i nytt RPG

När vi spelat spel har vi mer än en gång gått in i butiker för att skaffa bättre utrustning. Vi tittar igenom utbudet som personen i kassan visar oss och vi köper det som gör oss starkare och tåligare. Nu är det dags att ta rollen som sagda butiksvärd. Men det sker inte utan lite äventyr också.

Digital Sun och 11 bit studios har slängt ihop en video som visar oss allt vi behöver veta om deras kommande rollspel. Lär dig om en annan värld som översvämmats av monster och ta reda på vilka bossar som väntar på dig i grottornas inre. Lär dig om nyanserna i byn Rynokas ekonomi tillsammans med Will, Moonlighters äventyrare och butiksägare. Det är en levande och tävlingsinriktad värld, där andra handelsmän och kvinnor strävar efter att vara den mest eftertraktade. Men det blir en bara om en har de mest spännande varorna. Och de skaffar du genom att utforska, möta faror och besegra monster.

Moonlighter släpps på PC, PS4 och  Xbox One den 29 maj. En version till Switch kommer senare.
Besök den officiella hemsidan för mer information.

 

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.