Bli en radioaktiv styggelse i RAD

Om du snokar efter ett nytt rogue-like finns det ett alternativ på ingång. RAD är ett 3D-action med rogue-element, utvecklats av Bandai Namco, tillsammans med Double Fine Productions, studion bakom Psychonauts.

Du tar rollen som en tonåring som måste resa in i ”the Fallow”. Detta är en konstant föränderlig, radioaktiv ödemark, full av okända och onämnbara varelser. Det är här du kan hitta en lösning som kan rädda världen. Förvandla den torra, spruckna fyra-nyanser-av-brunt-miljön till ett grönskande paradis!

Hursomhelst – mänsklighetens framtid kommer med ett högt pris. Ju djupare du beger dig in i de okända territorierna, desto mer kommer du utsättas för den strålning och radioaktivitet som finns överallt. Detta kommer ta ut sin rätt på din bräckliga, mänskliga kropp.

Framtiden vilar i dina händer, ditt trofasta slagträ och vilka konstiga egenheter du utvecklar under din resa. Du kommer inte komma oskadd ur det här äventyret. Världen kommer slita och dra i din DNA och den radioaktiva miljö du befinner dig i kommer förvandla dig. Istället för akut tandlossning och fjorton olika cancertyper kommer du förvridas och förvandlas till någonting mindre mänskligt, men så mycket starkare. För det är så radioaktivitet fungerar i filmer och spel.

RAD släpps till PlayStation 4, Xbox One, Switch och PC den 20 augusti.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.