Mer information

Bli ett monster i nya trailern för Vampyr

I det kommande spelet Vampyr får vi följa Dr. Jonathan Reids väg mot att bli ett monster, en vampyr med allt vad det innebär. Spelets främsta källa till XP är blodet från Londons invånare. Frågan du bör ställa dig är: vem förtjänar att dö? Genom att undersöka hur folk lever lär du dig vilka som kan offras. Din hunger måste stillas! Beroende på vem du väljer att livnära dig på påverkas din utveckling i olika riktningar. Men var försiktig. Dödar du för många kan hela distrikt kollapsa.

I takt med att Reids krafter växer utvecklas också hans förmågor. Vissa egenskaper är så kraftfulla att de till och med fruktas av vampyrerna själva. Vilket pris är du beredd att betala för att rädda London?

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.