Blizzard har en hel drös att visa upp på Gamescom 2017

Blizzard har sitt eget event i slutet av året, Blizzcon, men de spar inte på krutet under den nu pågående Blizzcon heller. Vi kommer få se en hel mängd olika nya saker som kommer till deras titlar och det drar igång den idag, den 22:a Augusti, fram till på Lördag.

På Onsdag, (18:00 CEST) kommer personer från utvecklingsteamen ge oss en försmak på mycket av det nya som kommer, med allt från filmsekvenser, skins, kartor och annat gott.

Heroes of the Storm

Den senaste, efterlängtade hjälten sluter upp med de andra i Nexus – Kel’Thuzad, den odöda kaosbringaren av Naxxramas. Han kommer bli spelbar för första gången. Mer detaljer om Kel’Thuzad kommer på onsdag. De som lam spela spelet på Gamescom kommer även få en glimt av helt nya skins, bl.a. Death Knight Sonya, Dreadlord Jaina, och Crypt Queen Zagara.
·   Community personalities and pros will compete in live show matches on the main stage during the Heroes of the Storm: Showdown. Team Liquid and Team expert battle on Wednesday, August 23, and Germany’s popular YouTubers ApeCrime and PietSmiet duke it out on Friday, August 25—see the blog post for details.

StarCraft

Den primala flockledaren Dehaka, den senaste co op-commandern i Zerg för StarCraft II kommer bli tillgänglig.

World of Warcraft

Spelare kommer få chansen att gruppa upp med andra deltagare och färdas till Argus för att springa igenom en dungeon som kommer i World of Warcrafts kommande patch 7.3. Mer detaljer om detta kommer på onsdagen. Tolv topprankade spelare kommer även tävla i WoW European Championship-finalen, med en prispott på $100,000, samt chansen att tävla i finalen på WoW-arenan under Blizzcon.

Hearthstone

Hearthstone-spelare kan njuta av en tidig titt av Fireside Gathering som kommer visas upp på Gamescom, där de kommer få gå ihop för att ta sig an det helt nya Fireside Brawl – en helt ny raid mot Lich King.
Vi kommer även få tävlingar, där Hearthstone Global Games-finalen tar plats på Hearthstone stage på fredagen.

Overwatch

För första gången kommer besökare få spela den helt nya kartan Junkertown – en nedlagd omniumindustri som nu har tagits över av Junkergänget. Detta var en gång Junkrats och Roadhogs hem och nu får vi se det mer i detalj. Vi kommer även få en ny animated short att ta del av. Blizzards avslöjningsceremoni sker på onsdagen.

Diablo III

Besökare kommer få testa Rise of the Necromancer pack, spelbart hos Blizzard på PC och Playstation 4.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.