Splatoon 2 får ny bana och såpbubblor!

Splatoon 2 producenten Hisashi Nogami presenterar den nya fräscha banan Manta Marina som blir tillgänglig redan i helgen.

Hisashi Nogami, den engagerade Splatoon 2-producenten, presenterar här, iklädd i forskarrock, den senaste banan till Splatoon 2. Manta Marina som den heter är väldigt ljus och trevlig, men det är banans arkitektur som verkligen intresserar. Med många höjder och galler ser det ut som en bana där rörlighet belönas. Manta Marina blir tillgänglig nu på lördag.

Vidare presenterade Nogami-san Bubble Blower, det nya vapnet som skjuter iväg stora bubblor. Bubblorna i sig är ofarliga och placeras strategiskt för att sedan ploppas av dig eller lagkamrater för att spränga motståndare som råkar stå i närheten. Alerta motståndare kan skjuta ner bubblorna först för att neutralisera dem. Bubble Blower blir tillgänglig 2 september.

Sist men absolut inte minst avtäcktes en helt ny bana till Salmon Run. Lost Outpost som banan heter är en liten stuga ute till havs och väcker starka survival horror-vibbar med de anstormande laxhuvudena. Lost Outpost går redan nu att spela, förutsatt att Salmon Run är aktivt. Salmon Run är ett av de roligaste spellägena i Splatoon 2 jämte Turf War och den här tillökningen är mycket efterlängtad!

Splatoon 2 finns ute nu, exklusivt till Nintendo Switch.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.