Blizzard: Sverige först ut med Warcraft Rumble

Nyligen avslöjade Blizzard att Sverige är ett av de länder där tjänsten Warcraft Rumble kommer lanseras. Tjänsten är egentligen ett spel inom Warcraft-universet som riktar sig till mobila plattformar. Precis som det ”riktiga” spelet går Warcraft Rumble ut på att konfrontera motståndare genom att bygga en armé av Warcraft Mini:s. Ju mer erfarenhet dina minitiatyr-karaktärer får från strider, desto mer uppgraderingar erhålls för att möta hotet på slagfältet.

Blizzard hälsar att Warcraft Rumble befinner sig i en testfas och prövas för fullt i Filippinerna. Man räknar med att den nordiska lanseringen kommer ske under tidig höst om allt går som det ska. Spelet kommer då släppas till Android och iOS. Besök Blizzards officiella Warcraft Rumble hemsida för mer information om satsningen.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.