BLIZZCON 2017: Overwatch presenterar – Moira

Blizzard har startat sitt årliga event Blizzcon och vi har fått se en hel del nytt som kittlar nerverna. Inte nog med att vi fått en helt förträfflig kortfilm från Overwatch där vi får ta del av Reinhardts historia – vi har en ny hjältinna på ingång också. Moira är den nya supporten som kan vara riktigt farlig på den offensiva sidan av spektrumet också.

Moira är en forskare som inte kom överens med Overwatch och deras policy. Hennes metoder var för extrema och farliga så när Blackwatch och deras ledare Gabriel Reyes (Reaper) visade intresse för hennes arbete hittade hon sin plats. Se hennes Origin Story här.

Med en svårighetsgrad på två stjärnor är hon mer tillgänglig än de senare karaktärerna som dykt upp. Jeff Kaplan har dock sagt att hon är OP som fan, så vi kan nog förvänta oss en del justeringar i henne innan hon väl trillar in i spelet.

Moiras arsenal

Biotic Grasp
Genom att använda sin vänstra hand kan Moira skjuta iväg biotisk energi för att hela sina lagkamrater. Hennes högra hand avfyrar en stråle som suger hälsan ur motståndarna, men även ger tillbaka hälsa till Moira och laddar hennes biotiska energi.

Biotic Orb
Moira skjuter iväg en studsande biotisk sfär. Hon kan välja om den ska ha ’heal’ eller ’decay’ när hon skickar iväg den; antingen helar den medspelare eller så suger den musten ur motståndet.

Fade
Låter Moira teleportera korta avstånd. Tänk Reaper. Typ.

Coalescence
Vad som verkar vara hennes ultimate blåser Moira iväg en stråle som både helar medspelare och skadar motståndare. En intressant manöver i köttiga team fights, månne?

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.