Vecka två i Nexus Challenge 2.0 är på ingång!

Det är ny vecka och det innebär även att det är en ny vecka för Heroes of the Storm och deras Nexus Challenge! Under denna vecka (tisdag) kommer många sitta och studsa som uppspelta barn i en godisbutik, då vi då kliver in i andra veckan av utmaningar, som ger oss fina belöningar.

Denna första vecka kan vi anta utmaningen och får godis till spelets nya karaktär, den cybernetiska ninjan från Overwatch. Denna vecka är det nytt godis på listan och det är en skin till vår favoritgamer från Korea – Officer D.Va. Damen ifråga gör även entré i Heroes of the Storm imorgon, den 2:a Maj, så det är mycket mumsigt att se fram emot den här veckan.

I vecka 2’s prispott har vi dels en mount till Heroes of the Storm, i form av en polismotorcykel. Till Overwatch får vi det nu hypade och omtalade skinet till D.Va.

För mer information om Nexus Challenge 2.0 kan ni besöka Blizzard och eventets officiella sida. Vill ni höra oss prata om den senaste, gargantuanska uppdateringen kan ni lyssna på vår senaste podcast, där vi pratar om just Heroes of the Storm.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.