Burnout Paradise firar 10 år – med en remaster

För er som blev kära i det här spelet på för tio år sedan kommer det glada nyheter. I samband med spelets tioårsjubileum kommer Burnout Paradise Remastered nästa månad. Det kommer inte bara ges chansen att återuppleva spelet (eller ta del av det för första gången) vid release, vi kommer få alla åtta add-ons också. Det kommer även stödja 4K och 60fps för er med de lite vassare versionerna av de moderna konsolerna, PS4 Pro och/eller XBOX.

”När spelare tänker på Criterion Games är det ofta Burnout-serien som poppar upp och det med god anledning. Vad vi skapade för tio år sedan känner vi fortfarande är unikt idag.” säger Criterions GM Matt Webster. ”Burnout Paradise är ett populärt racingspel som baserats på att ge spelare en adrenalinrush av racingen med sina vänner. Det är en fri form som blir både sömlös och inlevelserik, men även tillräckligt galen för alla olika stunts och krascher. Med en release av denna remaster kommer vi kunna dela den här actionpackade titeln med en helt ny generation av spelare.”

Burnout Paradise Remastered släpps på Xbox One, PlayStation 4 och PC den 16:e Mars i år. Prislappen ligger på ca 350 kronor ($39.99, respektive £34.99), med en testversion som blir tillgänglig för EA Access-medlemmar fr.o.m. den 9:e Mars. Om ni redan längtar kan ni fresta er med trailern här ovan. Ni som inte upplevt spelet än – ta en titt och välkomna till ett av de roligare racingspelen vi fått på senare tid!

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.