The Discovery Tour är släppt för Assassin´s Creed Origins

För den som vill lära sig mer om hur det var under den antika Egypten så finns det nu en alldeles utmärkt chans att få göra just det! Ubisoft har precis släppt deras Discovery Tour för Assassin´s Creed Origins och då även en video som går igenom hur det funkar.

Det som är den stora fördelen med detta är att du inte behöver oroa dig för att spelvärlden ska göra din resa till något annat än en ren lärdomsresa. Borta är alla spelelement och du är helt fri att vandra runt i spelvärlden, som ändå är en ganska bra representation av det gamla Egypten. För alla stolta ägare av spelet så är det helt gratis att ladda ner Discovery Tour, för oss andra går det på dryga tvåhunkan att få sand mellan tårna. Spana in trailern och ta sig sedan ut på en resa!

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Stor spel- och filmentusaist som prompt hävdar att pixel- och spritegrafik är det bästa som hänt världen. Utvecklar småspel, fotar och pysslar med musik alldeles för mycket. Anser att spel är konst, tar gärna upp diskussionen med folk som anser otherwise. Utöver det en rätt chill, kaffeberoende (maler egna bönor!) gamer som inte backar på utmaningar. Orerar gärna högt och ljudligt om Hideo Kojimas briljans och Metal Gear-seriens storhet.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.