Announcement trailer till uppföljaren av Injustice: Gods Among us

Warner Bros. Interactive Entertainment och DC Entertainment gick idag ut med Injustice 2, den superhjältiga uppföljaren på Injustice: Gods Among Us. Det nya spelet är under utveckling av det prisbelönta NetherRealm Studios och kommer innehålla en stor katalog av hjältar, hjältar såväl som skurkar. Det kommer låta spelare bygga sin egen version av de populära DC-karaktärerna. Injustice 2 kommer finnas tillgängligt till PlayStation 4 och Xbox One någon gång under 2017.

“I Injustice 2 introducerar vi nya möjligheter som kommer förändra hur spelare tar sig an spelet” säger Ed Boon på NetherRealm Studios. “Vi är alltid angelägna att föra genren vidare och att låta spelare få designa och levla upp sina favoritkaraktärer är ett stort steg.”

“Att expandera DC-universumet i spel fortsätter att vara en av våra främsta prioriteringar och Injustice 2 kommer visa upp fantastiskt gameplay och en originalstory som kommer ge karaktärerna liv för spelarna” säger David Haddad, President på Warner Bros. Interactive Entertainment. “NetherRealm Studios erbjuder fans en upplevelse i att skräddarsy och strida med DC-karaktärerna på ett helt nytt sätt.”

Injustice 2 fortsätter den episka berättelse som började i Injustice: Gods Among Us, där Batman och hans allierade tillsammans strävar efter att pussla ihop resterna av samhället medan de kämpar mot de som vill återuppta Stålmannens regim. I mitten av kaoset dyker ett nytt hot upp som sätter jordens existens på spel.

För att fira detta tillkännagivande av Injustice 2 kommer fans som har laddat ned Injustice: Gods Among Us till mobilen kunna låsa upp Injustice 2-versioner av Stålmannen och Aquaman genom spelets Challenge Modes.

Injustice: Gods Among Us finns tillgängligt till mobiler utan kostnad på App Store och Google Play.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.