Bygg kända landmärken i SimCity

En ganska häftig nyhet i den nya versionen av SimCity som släpps i mars nästa år, är möjligheterna att bygga berömda landmärken. Nu avslöjar EA att man till och med kommer att kunna bygga kända, skandinaviska byggnader. Några exempel är Stockholms stadshus, det moderna operahuset i Oslo och Köpenhamns berömda 1600-tals observatorium Rundetårn. Jag undrar dock vart bergskedjan i bakgrunden på bilden kommer ifrån. Den fanns inte där sist jag besökte Stockholm.

Nya SimCity erbjuder en djupare, mer omfattande spelupplevelse än någonsin tidigare. SimCity har byggts upp från grunden för att kunna erbjuda en online-upplevelse med en ny multistadsfunktion. Den nya funktionen skapar ytterligare en dimension där spelarnas beslut påverkar både deras stad och deras region. För första gången i SimCity-seriens historia får spelarnas handlingar långtgående konsekvenser som sträcker sig långt utanför deras stads gränser.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.