Valorant ute nästa vecka – free to play-spelet alla utom jag pratar om

Valorant har flugit mig över huvudet. Några gånger har jag blundat, men mest skyller jag på Youtubes algoritmer. Valorant är iallafall ett taktiskt skjutspel med hjältar i fokus från utvecklarna bakom League of Legends. Det släpps nästa vecka på tisdag och är gratis att spela.
Valorant släpps 2 juni på PC.

Nästa vecka, den 2 juni släpps Valorant, Riot Games nya stora titel. Valorant är ett tävlingsinriktat, taktiskt förstapersons-skjutare. Två lag bestående av fem spelare vardera som alla väljer en distinkt agent (att jämföra med hjältar i andra moba-hybrider) med särskilda egenskaper. Laget som spränger eller desarmerar bomben vinner – om inte ett alla spelare i ett lag stryker med innan dess.

Inför releasen ska Riot Games inte bara utöka sina servrar för att möta efterfrågan, utan även lägga till nytt innehåll. Bland annat kommer releasen av Valorant ge en ny karta, spelläge och agent.

Det är ungefär allt jag vet om Valorant.

Det jag läst på i dag är att spelet är särskilt utvecklat för att kunna köras på lite äldre datorer så att så många som möjligt ska kunna ta del av spelet och bli en del av Riots kollektiv. Jag har också lärt mig att det använder ett riktigt hårt anti-fusk-program vid namn Vanguard som går via din dators kernel för att skydda Valorant från fuskare – något Destiny 2 skulle behöva igår.

Du kan läsa mer om Valorant på dess officiella hemsida.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.