Call of Duty-expansion anländer nästa onsdag till PC och Xbox One

För dig som fortfarande inte har fått nog av fjolårets actionrökare Call of Duty: WWII så har vi en god nyhet att berätta. Tidigare i januari släppte utvecklaren Sledgehammer Games  expansionen The Resistance till spelets multiplayerdel för PS4. Nu är det bekräftat att expansionen även kommer släppas till PC och Xbox One 1 mars, alltså nu på onsdag.

Totalt kommer The Resistance att erbjuda tre nya multiplayerkartor, ett nytt War Mode-uppdrag och ett nytt kapitel i Nazi Zombie-sagan – The Darkest Shore. Med andra ord är det bara att luta sig tillbaka, bunkra upp ammunitionen och invänta lanseringen på en dumburk nära dig.

 

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.