Call of Duty WWII laddar upp med St Patrick-event!

För alla er som inte fått nog av The Resistance-tillägget så kommer det ett nytt event nu i helgen för Call of Duty WWII. Det går under namnet Shamrock and Awe och går i St Patricks anda, det vill säga grönt (och kanske öl?)

Ett nytt läge introduceras vid namn Leprechaun Hunt Moshpit, vilket går ut på att du och andra ska slåss i sedvanlig ordning med twisten att en zombie-Leprechaun härjar omkring på banan. Om du eller någon i ditt lag lyckas vara den lyckliga som har ihjäl den lilla infernaliska besten så kommer du/ni belönas rikligt. Sen tillkommer ju specialvapen och annat med uppdateringen så det finns ju såklart en anledning att logga in och greppa tag i alla exklusiva saker!

Spana in trailern och invänta den gröna helgen, som startar redan imorgon (fredag).

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Stor spel- och filmentusaist som prompt hävdar att pixel- och spritegrafik är det bästa som hänt världen. Utvecklar småspel, fotar och pysslar med musik alldeles för mycket. Anser att spel är konst, tar gärna upp diskussionen med folk som anser otherwise. Utöver det en rätt chill, kaffeberoende (maler egna bönor!) gamer som inte backar på utmaningar. Orerar gärna högt och ljudligt om Hideo Kojimas briljans och Metal Gear-seriens storhet.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.