Carnival Games – snart till Switch

2K har gått ut med att Carnival Games, deras nästa titel i serien som sålt över 9.5 miljioner ex över hela världen, kommer till Switch. För ägare av Nintendos senaste konsol kan denna titel inväntas den 6 november.  Med en total remake för sin Switchdebut kommer Carnival Games vara något för hela familjen. Du kan antingen spela det själv eller med tre andra. Med de Joy-Cons som Switch använder kommer kontrollen ges en särskild flexibilitet och tilgänglighet. Carnival Games innehåller 20 olika spel i fyra olika kategorier och alla kan spelas med den flexibilitet som Switch erbjuder.
Precis som en verklig karneval kommer spelare av alla åldrar få en chans att testa på olika spel som ost Master och Roll-R-Derby, samt en ny attraktion vid namn Light Speed, där du tävlar med droner. Eller vad sägs om kosmisk bowling i Cosmic Strike?  Fyra tematiska gränder; Jungle Lane, Saturn Station, Vulture Gulch och Nuts & Bolts – all med en egen estetik och design. Spelare kommer få chansen att vinna biljetter genom att spela de olika spelen och lösa in dem för nya spel och outfits för deras egna karaktärer.
Carnival Games släpps till Nintendo Switch för 400 kr den 6 november i år.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.