Castlevania säsong 3 har ett datum

Vilken hemsk natt att ha en förbannelse över sig

Den 5 mars är det dags för Netflix-prenumeranter världen över att åter frossa i konflikten mellan vampyrer och människor. Då återkommer Castlevania på tjänsten med sin tredje säsong, efter en tystnad på över ett år. Vi får se om skaparna har använt tiden väl.

Enligt Netflix:s nordiska twitter-konto själva var det tilltänkta släppdatumet först i december förra året. Tweeten togs dock snabbt bort och datumet förblev höljt i dunkel. Kanske valde man att senarelägga för att inte konkurrera med Dracula och därmed skjuta sig själv i foten. Det vore minst sagt logiskt med tanke på den senares produktionsvärde och marknadsföring.

Seriesläpp på torsdag den 5 mars alltså.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.