Castlevania: Symphony of the Night försenat till PSN

Idag gick Konami ut med det beklagliga meddelandet att spelklassikern Castlevania: Symphony of the Night, som skulle ha dykit upp till PSN nu i höst, har blivit försenat till slutet av året. Symphony of the Night släpptes 1997 till PlayStation och var det första spelet i Castlevania-serien som hade en öppen värld och rollspelselement. Under åren har den fått sig ett gediget samlarvärde och spelet i sin originalförpackning säljs för tusentals kronor på onlinemarknaden (såsom Tradera).

Konami försäkrar att de kommer att meddela oss stackars väntande européer om det nya release-datumet så snart som möjligt.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.