Castlevania: Symphony of the Night försenat till PSN

Idag gick Konami ut med det beklagliga meddelandet att spelklassikern Castlevania: Symphony of the Night, som skulle ha dykit upp till PSN nu i höst, har blivit försenat till slutet av året. Symphony of the Night släpptes 1997 till PlayStation och var det första spelet i Castlevania-serien som hade en öppen värld och rollspelselement. Under åren har den fått sig ett gediget samlarvärde och spelet i sin originalförpackning säljs för tusentals kronor på onlinemarknaden (såsom Tradera).

Konami försäkrar att de kommer att meddela oss stackars väntande européer om det nya release-datumet så snart som möjligt.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.