Chimeraland bjuder in till förregistrering

Från Amsterdam- och Singaporebaserade Level Infinite meddelas att sandlådespelet Chimeraland nu är tillgängligt för hugade spekulanters förregistrering till följd av framgångsrikt stängt betatestande. Spelet cirklar som namnet antyder kring magiska vidunder, vars anatomi efter framgångsrik strid mot annan best, kan uppdateras med tillägg från förloraren.

Fördelar för förbeställare

Den som förbokar erhåller duktigt med bonusmaterial, vad exakt framgår inte i detalj, men spelet släpps någon gång i sommar, så vi lär snart bli varse. Fördelarna för förbokare förfleras även när förbokningarna passerar 1, 3, 5, 8 och 10 miljoner.

Förutom att pussla ihop monster från dräpt material innehåller spelet en öppen värld att utforska och bygga i. Alla djur kan tämjas och tränas och det kommer att förekomma diverse ovanliga legendariska bestar som rimligen är svårare att hitta och tämja. Det finns också stora möjligheter i spelet att utforma sin spelfigur samt en rejäl radda vapen att använda i strid.

Exakt släppdatum är inte känt, men håll koll på den officiella hemsidan för mer info. Chimeraland kommer att finnas tillgängligt för Android, iOS och PC (Steam).

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag gillar mest av allt de gamla spelen, och tidiga konsoler i all ära, men textbaserat och ASCII-grafik ligger också högt på listan. Moderna spel med retrokänsla går också bra om det kniper, och egentligen är det nog innovativitet med enkla medel som fascinerar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.