E-sportcentret Play’r öppnar på Mobilia i Malmö

Play’r är ett center för e-sport med 200 datorer och plats för stora event inom gaming, som öppnar på Mobilia i augusti. Med stor erfarenhet från internationellt tävlande är målet att utveckla e-sporten i Malmö. det skriver fastighetsbolaget Atrium Ljungberg i ett pressmeddelande.

E-sportcentret Play’r omfattar nära 1200 kvadratmeter och öppnar på Mobilia i augusti. I de dygnet-runt-öppna lokalerna, kommer det att finnas 200 datorer för spel, en arena för stora tävlingar och exklusiva VIP-rum. Grundarna har erfarenhet från stora e-sportturneringar både i Sverige och Europa.

Ambitionen är att skapa det bästa e-sportcentret i Europa. På Mobilia har jag förutsättningarna med lokalen, tillgängligheten och drivna medarbetare. 

Walid Faour, grundare och CEO på Play’r

– Öppningen av Play’r är ett viktigt steg i utvecklingen av Mobilia, säger Anders Murmark, fastighetschef Atrium Ljungberg. Tillsammans med våra andra kultursatsningar, restauranger och boende gör det platsen levande en större del av dygnet.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.