Clockwork Revolution är inXiles nästa spel

Clockwork Revolution är inXiles första spel sedan de gick med i familjen Xbox och ett rejält skifte från deras föregående spel Wasteland 3.
Victoriansk steampunk? Var skriver jag på?

Skaparna bakom Wasteland 3, Wasteland 2 och The Bard’s Tale en gång i tiden, har utannonserat sitt nya spel Clockwork Revolution. Bara genom att titta på dess vackra estetik är det lätt att missta inXile Entertainments spel för ett nytt BioShock – vissa likheter talar nog för sig själva – men detta är inXiales egna spin på steampunk auktoritets-temat. Clockwork Revolution är inXiles första spel sedan de gick med Xbox för att bli en förstahandsutvecklare.

Clockwork Revolution är ett rollspel i förstapersonsperspektivet som har tidsbaserade spelmekaniska funktioner. Efter att spelare hittar en fantastisk apparat kallad chronometern har de möjlighet att resa in i dåtiden och upptäcka att deras hemstad Avalon är försiktigt styrt genom historiska korrigeringar. Genom att resa tillbaka till viktiga ögonblick i historien kan dina handlingar orsaka en fjärilseffekt på framtiden. Clockwork Revolution är ett storydrivet spel och spelarens handlingar kan komma att påverka karaktärerna och miljön i spelet på oväntade sätt.

Clockwork Revolution släpps i sinom tid till Xbox Series X|S och PC, samt är tillgänglig dag ett på Xbox Game Pass.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.