Obsidian visar upp Avowed – ett rollspelsäventyr som kommer 2024

Avowed är Obsidians kommande rollspel som utspelar sig i samma värld som Pillars of Eternity.
Upplev Eora från ett nytt perspektiv i Avowed.

Obsidian Entertainment utvidgar universumet de skapade i Pillars of Eternity med deras kommande rollspel Avowed. Genom ett fräsch perspektiv får vi möjligheten att utforska, socialisera och slåss som aldrig förr i Eora. Utrusta dig med närstridsvapen, magiska besvärjelser och pistoler, utforska en plågad ö och lär känna spännande karaktärer under detta vilda äventyr.

Beskrivningen av Avowed lämnar fortfarande väldigt många frågor kvar att besvara, men baserat på materialet vi får se i trailern går det att utesluta en del funktioner. Avowed kommer inte att vara en storslagen öppen värld att utforska – miljöerna i trailern ser mer begränsade ut likt ett traditionellt äventyr. Med trailerns fokus på vapen och magiska attacker av olika slag kommer en central aspekt av spelet sannolikt att handla om valbara stridsförmågor och verktyg att mixa och matcha.

Obsidian Entertainment är skickliga berättare och det är troligtvis där de kommer lägga fokus även i Avowed. Trailern introducerar oss för Kai, den första kompanjonen vi kommer att träffa i Avowed. Han är en kustaumaua och gammal soldat med pragmatiskt förhållningssätt och idealistisk målbild. Och från vad han säger ser det ut som att val och konsekvenser kommer spela en viktig roll i Avowed.

Avowed släpps 2024 till Xbox Series X|S och PC, samt är tillgänglig dag ett via Xbox Game Pass.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.