Mer information

Cristiano Ronaldo ratas av EA på nya Fifa-omslaget

Den portugisiske superstjärnan Cristiano Ronaldo har varit omslagspojke på EA Sports Fifa-spel under ett par års tid, men nu ser det ut att bli ändring på det. Eurogamer skriver att Ronaldo helt sonika plockas bort från både omslag och menyer i spelet som en följd av våldtäktsanklagelser och skattefusk.

EA själva hävdar att orsaken till bytet är att de vill lyfta fram olika stjärnor i sina spel. Detta i samband med att Champions League blir tillgängligt i Fifa 19. I den senaste uppdateringen är det Paulo Dybala, Neymar och Kevin de Bruyne  som är nya omslagspojkar.

Christiano Ronaldo har hela tiden hävdad sin oskuld när det gäller anklagelserna om våldtäkt, men han har samtidigt medgivit att han betalat ut en summa pengar till Kathryn Mayorga, kvinnan som anklagat honom.

De nya affischnamnen för Fifa är Kevin de Bruyne, Neymar och Paulo Dybala.
Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.