Crysis 3 snart här!

Nedräkningen mot Crysis 3-releasen har startat! Nu är det bara sex dagar kvar till dess att Electronic Arts (NASDAQ: EA) och Crytek GmbH levererar Crysis 3 till spelare över hela världen. Media och fans hyllat den fantastiska grafiken och den oöverträffade kraften i Nanodräkten, och förväntningarna på spelet har byggts upp under månader.

Fler än 3 miljoner fans från hela världen laddade ner multiplayerbetan av Crysis 3 vilket även tagit förbokningarna till nya höjder. Jämfört med Crysis 2 har 35 % fler förbokat Crysis 3. Fansen gillar även Crysis YouTube channel där Prophet, Nanodräkten och New York Liberty Domes 7 Underverk visats inte mindre än 16 miljoner gånger.

Spelet är utvecklat av Crytek (med CryENGINE-teknologin) och är den tredje delen i den kritikerrosade Crysis-spelserien. Serien är välkänd för sin spektakulära grafik, dynamiska öppna gameplay och den berömda Nanodräkten som ger spelarna unika krafter att analysera, adaptera och attackera i alla situationer.

I Crysis 3 tar spelarna rollen som Prophet och utkämpar hans kamp för att rädda mänskligheten. Det hela utspelas i New York som kapslats in i en Nanodome som förvandlat den en gång så levande storstaden till en regnskog med tät växtlighet, sumpmarker och floder. De sju distinkta och förrädiska miljöerna har blivit kända som de 7 underverken. Den här farliga nya världen kräver avancerade vapen och taktik inklusive den uppgraderade Nanodräkten som ger spelarna ett strategiskt övertag. Förutom den kraftfulla Nanodräkten kommer spelarna att kunna dra nytta av den dödliga Predator-pilbågen och högteknologiska utomjordiska vapen för att bli planetens mest fruktade jägare.

Crysis 3 börjar säljas i Sverige till Xbox 360, PlayStation 3 och PC den 21 februari. De som förbokar Crysis 3: Digital Deluxe Edition via Origin.com får ett Crysis och Crysis 2: Maximum Edition, på köpet samt Crysis soundtrack, tidiga ingame-upplåsningar med mera.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

TV- och datorspel har varit en passion för mig i hela mitt liv. Jag började spela redan vid två års ålder på farsans NES och har sen dess byggt upp ett stort intresse för det. Att skriva har jag tyckt om att göra under en lång tid men det ska alltid vara på mina villkor så nu när jag kan förena det med spelandet är det underbart!

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.