Ett gäng hängivna spelare besegrar Destinys svåraste raid, med sina nävar

Några Destinyspelare har uppmärksammats – och med all rätt – för deras bragd: att ha klarat raiden Crota’s End utan att avfyra ett enda handeldvapen.

Det låter som småpotatis för ett actionspel där magi och futuristiska teknologier är minst lika dödliga som pistoler och gevär, men för oss som spelar Destiny och som har tacklat Crota, är dessa spelares bedrift inget annat än gudalikt.

Del två hittar ni här.

Del tre hittar ni här.

För att lyckas använde spelarna Rob280, Im Zerkky, Unbridled Hate, purityGOON, AFC xp, VirtualxMayhem och Tackhammer svärd, granater och en himla massa Ward of Dawn. Samt sina knytnävar.

Bra jobbat!

Destiny må vara lika hatat som det är älskat, men en sak har bevisats åter igen av de här spelarna – att Destinys fans är hängivna och påhittiga. Vad fansen hittar på härnäst återstår att se…

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.