Crystals of Irm, ett nyutvecklat DOS-RPG

Irmegerd, crestels!

Crystals of Irm beskrivs som ett old-school-RPG av typen du nog skulle spela på en PC driven av DOS. Ett grottkrälare med (i detta fall högst medvetet) begränsad grafik där du nästan fysiskt kan räkna antalet polygoner på skärmen samtidigt. Lägg här till ett nydanande stridssystem med ömsom realtid och kulregn, ömsom turbaserat magikastande och det här låter som en retroflört som heter duga.

Denna flört signeras David Schütze i samband med utgivaren Deck13 Spotlight och är än så länge bara bekräftat för släpp på PC (passande nog). Crystals of Irm släpps i det till synes avlägsna 2024, men du kan redan nu prova gratisdemon som finns tillgänglig på Steam. Det tänkte jag själv göra så snart denna text är uppladdad.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.