Starfield tecknade kortfilmer visar dess världar

Tre animerade kortfilmer introducerar spelare för Starfields många världar och ett par livsöden som kanske kommer att likna ditt när spelet släpps i september.
Effektfulla kortfilmer baserade på Starfields världar.

Nyligen publicerade Bethesda Softworks en trio animerade kortfilmer kallade The Settled Systems – A Starfield Animated Anthology. På samma sätt som de animerade trailers som Fallout 4 fick upp till sin release, ser dessa ut att presentera olika spelsystem genom filmiskt berättande. Karaktärerna som filmerna kretsar kring representerar sannolikt våra äventyr som väntar i Starfield. Om de inte är karaktärer vi kommer att möta på våra resor.

I det första klippet ser vi Vanna, en föräldralös ungdom i staden Akila City, på planeten med samma namn. Hon förlorade båda sina föräldrar i det fruktansvärda kolonikriget mellan United Colonies och Freestar Collective – en konflikt som ägde rum cirka 20 år innan spelet börjar. Nu drömmer hon om att komma undan sin lott och ta till stjärnorna. Men vraket hon reparerar saknar en komponent för att lyfta.

Supra et ultra

Över förväntan som man också kan säga på svenska, ser Kent, en rymdkurir med önskan att leva ett flott liv på New Atlantis, ta värvning i the Vanguard. I deras kår klättrar Kent i karriärstegen för att slutligen nå dig han siktade: stadens elit. Men han inser att han ändå inte hör riktigt hemma i sin takvåning…

The hand that feeds

Två skurkar vid namn Harper och Ada har varandras ryggar på Neon. De festar och lever så gott de kan på att stjäla. En dag anländer de till en skjutning mellan megaföretaget Ryujin Industries och deras fiender, där en skraj kontorsnisse är den enda överlevande. Opportunisten Harper ser möjligheten att tjäna lite extra på denna tillfällighet, medan Ada ser en annan möjlighet. Frågan är om priset är värt risken.

Starfield släpps den 6 september på Xbox Series X|S och PC. Medlemmar av Xbox Game Pass får tillgång till Starfield dag ett. Och de som förhandsbokar Delux- eller Constellation-utgåvorna får fem dagar early access till spelet.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.