Cryteks nya IP, HUNT: Horrors of the Gilded Age

[youtube id=”Xt1n5ZkZReQ” width=”600″ height=”350″]

De som väntat på sköna coop-lir lär inte bli besvikna i år. Nu ger sig även Crytek in i leken med sitt HUNT: Horrors of the Gilded Age. Med Evolve på intågande och rykten om Left 4 Dead 3 lär vi kunna spela tillsammans med våra vänner hela hösten. Än så länge har inte alltför mycket avslöjats om Hunt förutom att det utspelas på 1800-talet och tar sin inspiration i folksagor och sägner. Samarbete mellan spelarna är ett nyckelord och förhoppningsvis infrias löftet. Vissa delar av innehållet kommer att genereras slumpmässigt för att ge en förnyande effekt.

Mer information kommer under Cryteks visning på E3 och det är av vad som sagt hittills till PC spelet släpps.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en riktig speltok sedan födelsen. Blev på det tidiga 90-talet matad med både Commodore 64 och NES och mitt intresse bara växer. Har provat det mesta inom gaming, spelat på både casual och hög nivå, knarkat twitch.tv morgon och kväll, drivit LAN-förening, studerat spelutveckling, besökt stora spelmässor och nu senast skribent för Varvat.se. Jag föredrar kompetitiva spel som CS, StarCraft och Dota men gör mitt bästa för att beta av listan med de stora spelklassikerna.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.