Två nya Sonic titlar att hålla koll på E3

Sonic Boom: Rise of Lyric och Sonic Boom: Shattered Crystals är det två kommande igelkott spelen. Det ena, Rise of Lyric är till Wii U och baseras som första Nintendo spel på CryEngine medan det andra är tänkt för de portabla plattformarna 3DS och 2DS.

Sonic Boom: Rise of Lyric är ett annorlunda Sonic spel som breddar serien med ett spel med en öppnare spelvärld där utforskandet får en större betydelse. Huvudkaraktärerna är bekantingar som Sonic och Tails men även Sticks, Segas senaste tillskott, som kommer få en viktig del i handlingen. Spelet är ett action-äventyr så förvänta dig avancerade strider snarare än klassiska speed-runs.

Sonic Boom: Shattered Crystal är ett pussel och plattformsspel med en egen story men de två spelen är ändå sammankopplade på vissa punkter. Vissa föremål man plockar i 3DS versionen låser upp unikt innehåll i Wii U spelet. I detta spel får du även chansen att spela Sticks och använda hans unika förmågor.

Båda spelen är tänkta att släppas i november 2014 men mer information väntar oss på årets E3.

 

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en riktig speltok sedan födelsen. Blev på det tidiga 90-talet matad med både Commodore 64 och NES och mitt intresse bara växer. Har provat det mesta inom gaming, spelat på både casual och hög nivå, knarkat twitch.tv morgon och kväll, drivit LAN-förening, studerat spelutveckling, besökt stora spelmässor och nu senast skribent för Varvat.se. Jag föredrar kompetitiva spel som CS, StarCraft och Dota men gör mitt bästa för att beta av listan med de stora spelklassikerna.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.