Customisera dig fram i rymdstriden med Starlink: Battle of Atlas

Episka rymdstrider har säkerligen de flesta gamers stött på men hur skulle det bli om spelaren själv kunde modifiera sitt skepp i realtid? Genom att sätta på attrapper kan rymdskeppet exempelvis få till nya vapen och förmågor att bättre erövra slagfältet. Den nyheten erbjuder Ubisoft i spelet Starlink: Battle of Atlas. Här får spelaren kontrollen över en flygfräsare i kampen för att dominera universum utsträckt över hela sju planeter. Du kan spela själv eller tillsammans med en kompis i co-op-läge för att dela nöjet.

Om du väljer Switch-versionen så lockar Ubisoft med möjligeheten att få spela som Fox McCloud och ratta hans Arwing. Det gör man genom de moduler som medföljer i paketet när spelet införskaffas till konsolen.  I vilket fall som helst är Starlink: Battle of Atlas ute nu till försäljning.

 

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.