Starlink får stor gratisuppdatering – här är Crimson Moon

För en tid sedan spreds rykten om att Star Fox skulle bli ett racingspel. Det hela skulle rentutav bli en cross-over med F-Zero. Många hoppas fortfarande, men ett utannonserande lyser ännu med sin uppenbara frånvaro.

Till räddningen kommer ingen mindre än Ubisoft. Förra årets Starlink: Battle for Atlas kommer att få en stor uppdatering nu på tisdag den 30 april. Denna uppdatering har fått namnet Crimson Moon och kommer att innehålla – bland mycket annat – ett racingläge.

Släppet av denna uppdatering kommer även med beskedet att Starlink tar klivet över till PC. PC-versionen kommer att ha stödet för fysiska Starlink-modeller kvar, trots att dessa inte längre tillverkas.

Switch-versionen får förutom dessa godsaker även att få möjligheten att sätta resten av Starfox-teamet bakom spakarna – dock mot en lösensumma. För cirka 120 kronor kan du köpa ett antal extra banor där antagonisten Wolf får på fingrarna av såväl Fox som Slippy, Peppy och Falco.

Starlink är allaredan det bästa Starfox-innehåll vi sett på både år och dar, så räkna med att det här ligger på min Switch så snart det är släppt. Kika på trailern i sidhuvudet och känn hajpen.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.