Cyber Protocol – arkadpussel till Switch

Cyber Protocol är ett logikpusselspel i snabbt tempo som gjort för arkadhallar. Med sina ljusa, retrodoftande färgpaletter och mångfald av visuella filter flörtar det på ett uppenbart sätt med retrofantaster såväl som nyfikna nykomlingar. Som många andra arkadspel är det att få högsta poängen som gäller. Här finns globala rangordningslistor för den som vill visa sig på styva linan. Spelare hemma i soffan kan i stället göra upp på splittad skärm, upp till fyra spelare.

Cyber Protocol levererar dessutom handritade mellansekvenser och ett rätt ”banger” soundtrack, av trailern att döma. Så pass att en musikspelare är ett av spelets försäljningsargument. Kika in trailern ovan!

Cyber Protocol är än så länge exklusivt för Nintendo Switch och studion RedDeerGames debutspel. Det finns ute på Switchens eShop nu.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.