Då återvänder Comic Con Stockholm

Comic Con Stockholm genomförs den 13–15 september 2019 på Kistamässan i Stockholm, vilket också blir det tredje året under Easyfairs-koncernens Heroes-satsning, med systermässor i både Belgien och Nederländerna.

Nordens största populärkulturella event Comic Con Stockholm återvänder i september till Kistamässan i Stockholm.

–  Förra året blev en stor succé med nytt rekord över 31 000 besökare. Vi, tillsammans med alla våra partners, utställare och sponsorer, är överlyckliga över den respons och intresse som finns för Comic Con här i Sverige. Vi är väldigt förhoppningsfulla inför årets mässa den 13-15 september på Kistamässan i Stockholm, säger Christian Kullman, projektledare för Comic Con Stockholm i ett pressmeddelande.

– I dagsläget har vi redan mer än 50 utställare och partners bokade till eventet, och en hel del nyheter och överraskningar står att vänta för att fortsätta utveckla eventet för alla våra fans. Vi hoppas också kunna utannonsera vår första stora internationella gäst inom kort, fortsätter Christian Kullman.

Årets mässa blir det tredje året under Easyfairs-koncernens Heroes-satsning, med systermässor i både Belgien och Nederländerna.

Vad tycker du?

1 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.