Då släpps Shin Megami Tensei: Strange Journey Redux

För er med med abstinensbesvär från serien så har det äntligen satts ett releasedatum för när Shin Megami Tensei: Strange Journey Redux släpps i Europa. För de som inte har hållit sig uppdaterade så handlar storyn om hur en portal öppnas i Antarktis. Naturligtvis leder inte denna till solsken och gröna skogar. Nej, istället är det demoner som väller in och försöker förstöra världen.

Du spelar en soldat från Förenta Nationerna och det är upp till dig att lösa problemet. Du måste ta dig in i Schwartzwelt, vilket är en kupol av mörk energi som hotar att sluka planeten. Där inne döljer sig en mörk och vriden spegelbild av vår egen värld. Naturligtvis kommer de lokala tillika demonsika invånarna inte uppskatta ditt besök.

Tro inte att vägen tillbaka kommer vara densamma som tidigare, för i Redux introduceras Alex. Hennes bakgrund och motivationer är ett mysterium, men hon kommer vara kritisk i hur storyn går. Med sig har hon demoner som du säkert kommer kunna känna igen från andra titlar i serien. Det kommer även flera nya endings samt en ny dungeon.

Releasedatumet för Shin Megami Tensei: Strange Journey Redux är den 18’e Maj. Spelet kommer till Nintendo 3DS.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Öländsk ordvrängare och speldesigner. Tillhör den generation och demografi som växt upp med spel och genom detta haft möjlighet att på nära håll se mediet utvecklas. Slår mig gärna ner med någon form av onlinespel, vare sig det är ett RPG, FPS, MOBA eller MMO. Kan jag spela med, eller i alla fall interagera med andra personer så trivs jag som bäst.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.