Dags att börja spara till HTC Vive

Kostar mer än din första bil

Om du funderade på att sälja en njure för att få råd med Occulus Rift, så lär du få sälja båda två, samt bitar av din lever för att införskaffa en HTC Vive. VR-enheten, som är ett samarbete mellan HTC och Valve, kommer, enligt läckta uppgifter, landa på saftiga 800 dollar. Det är 100 dollar mer än Occulus Rift. Räkna med att få betala minst 8000 kr för HTC Vive i Sverige.

HTC Vive levereras med två handkontroller och två basstationer och inledningsvis också med spelen Fantastic Contraption och Job Simulator. Förhandsbokningar kan göras från och med sista februari och enheterna börjar skeppas i april.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.