Dags att se skräcken i vitögat ännu en gång – House of Ashes är snart här

Nästa del i The Dark Pictures tar oss till bergen i Irak där en grupp amerikanska soldater fångas i ett underjordiskt, sumeriskt tempel. Avskura från omvärlden blir det din uppgift att guida gruppen till säkerhet. Och det är som vanligt ett stort ansvar som vilar på dina axlar, för samtidigt som soldaterna blir fångade väcks även en uråldrig, ondskefull kraft från en evighetslång slummer. Och den behöver blod!

I House of Ashes vilar varje karaktärs öde i dina händer och deras överlevnad är helt upp till dig och dina beslut. Utan att ha testat spelet kan vi redan nu lova att din förmåga att trycka snabbt på rätt knapp blir avgörande för ditt uppdrag. Kommer du att vara snabb och klipsk nog för att rädda Rachel King, Jason Kolchek, Nick Kay, Eric King och Salim Othman från detta helvete?

House of Ashes släpps den 22 oktober, lagom till Halloween.

0 Delningar
Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.