Dags att växla upp med The Crew Motorfest

testa spelet gratis hela helgen

The Crew Motorfest, är nu tillgängligt på PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S och Xbox One, i digitala och fysiska utgåvor, samt på Windows PC via Epic Games Store och Ubisoft Store. Spelare kan också spela Ultimate Edition av spelet med en Ubisoft+ prenumeration, på Xbox och PC via Ubisoft Connect.

I The Crew Motorfest får spelare utforska ön O’ahu på Hawaii och delta i Motorfest, en ständigt förnyad festival designad för alla bilentusiaster. I hjärtat av evenemanget kan de upptäcka nya perspektiv på bilkulturen genom ett urval av 15 tematiska kampanjer, kallade Playlists. Varje Playlist har en specifik atmosfär, musik, mål, spelupplevelse och belöningar som fullständigt fördjupar spelarna i de bästa av bilkulturens universum och låter dem utforska arvet från ikoniska bilmärken eller bemästra olika körstilar.

Varje besök på Motorfest är en chans att hoppa in i ett nytt veckotema, köra nya fordon och vinna belöningar. Från och med lanseringen säsong 1 strålkastarljuset på vad som gör en ikonisk bil i olika regioner av världen: Amerika, Japan eller Europa. Och i december kommer säsong 2 att välkomna ett av de mest kända varumärkena inom bilunderhållning: Hoonigan, som tar med sig sina speciella projektfordon till spelet.

Testa gratis

Spelare från och med idag kan testa The Crew Motorfest gratis i 5 timmar med Free Trial, på PlayStation, Xbox och PC fram till den 17 september. Om de vill fortsätta sitt äventyr kommer alla upplåsta föremål och framsteg att överföras vid köp av spelet. Genom att skaffa spelet innan slutet av Free Trial får de dra nytta av Early Adopter-erbjudandet och låsa upp Liberty Walk-paketet, inklusive Toyota GR Supra 2021 LBWK Edition.

För The Crew 2-ägare som har ägnat tid och energi åt att bygga sin perfekta bilsamling, introducerar The Crew Motorfest också funktionen Collection Import, som tillåter villiga spelare att gratis importera de flesta av sina fordon från The Crew 2 till The Crew Motorfest. De flesta fordon och utsmyckningar som köpts eller låsts upp före slutet av The Crew 2 Season 8 kan importeras, och berättigade fordon och utsmyckningar från säsong 9 kommer också att läggas till i funktionen vid senare tillfällen. För spelare som föredrar att starta en ny Motorfest-upplevelse är denna funktion helt valfri och kan aktiveras när som helst.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.